Verkoop

Wij zijn lid van en onze aardbeien worden vermarkt door Coöperatieve Koninklijke FruitMasters Groep U.A. gevestigd in Geldermalsen. FruitMasters is de grootste fruitcoöperatie van Nederland. Via FruitMasters zijn onze aardbeien verkrijgbaar bij de Nederlandse retail, zoals in de winkelketens Jumbo, Deen, Plus en Jan Linders, bij hotels, restaurants en fruitwinkels, en gaan onze aardbeien ook naar winkels in andere landen binnen Europa, zoals naar Duitsland en Engeland.

Ons bedrijf is al jaren gecertificeerd voor GlobalGap, Grasp, Tesco-Nurture en On The Way To PlanetProof. Klik hier en lees hier meer over...

We hebben aardbeien in het voorjaar van april tot en met half juni en in het najaar van oktober tot en met december. Voor verkoop aan derden hebben wij een ontheffing. We hebben géén huisverkoop aan consumenten.

Onderstaand filmpje laat het zachtfruitpakstation zien van FruitMasters. In dit modern pakstation kan men snel en efficiënt op verschillende inpaklijnen zachtfruit, zoals aardbeien afwegen, verpakken, dekselen of topsealen en desgewenst voorzien van de juiste sticker met barcode van de klant.